петък, 24 юни 2011 г.

Квоти


Образователното министерство ще предложи да има квоти за циганета във всяко училище. Трябвало малцинствата да се интегрират.
Та питам аз - в училищата около кърджалийско и разградско ще има ли съответната квота за .. българчета?!!
А и какво ще се прави с арменчетата, например? Или еверейчетата? Не е ли дискриминационно да има липса на квоти и за тях?

5 коментара:

  1. децата не са виновни за нищо, те трябва да се интегрират от малки, иначе пак нищо

    ОтговорИзтриване
  2. Интеграцията са я задали като директива от Европейския съюз и ние сега се чудим как да я приложим. Ми то хубост насила не става, са казали старите хора не случайно. Друг е въпроса какво ще се прави с арменчетата. И трето, обикновенно се интегрират малцинствата. Има градове, в които малцинство са българчетата.

    ОтговорИзтриване
  3. Аз съм за това да се помага на хората с каквото може, особено щом от Европейският съюз отпускат пари за интеграцията на ромите.Но както и ти добре питаш в своята статия, какво ще стаен с арменчетата и еврейчетата?За тях няма ли да има нещо, а за българчетата да не питам нищо.Те са винаги оставяни на края на списъка за каквото и да е било.Не мога да приема и да разбера как на едни ще им се плаща, за да ходят на училище, а за други може и място в класа да не се намери или пък в детските градини.

    ОтговорИзтриване
  4. Прекалено много се обръща внимание на циганите за сметка на българчетата, това е лошото.

    ОтговорИзтриване
  5. До някъде е добре, че образователното министерство ще предложи да има квоти за циганета във всяко училище. Трябвало малцинствата да се интегрират.Но пък от друга страна имайки предвид как бързо се размножават ако започват да получават и добро образование, тогава какво бихме правили ние българите. Може би ще се окаже правилна тази статистика, че през 2050 година българи вече почти няма да има или ще има но няма да са чисти българи, или ще са избягали от България по другите страни, където има и за тях някакво развитие.поред мен трябва да се наложи забрана за раждаемост до 2 деца и то в случаи когато имат финансовото положение да ги гледат а не да ги раждат с цел просия.

    ОтговорИзтриване

Може да използвате в коментарите:
Снимка - [im]url на снимката[/im]
Color - [co="red"]текст[/co]
Marquee - [ma]текст[/ma]