понеделник, 17 май 2010 г.

За алкохола и мен

Цитат:
Редица проучвания описват връзката между умерената консумация на алкохол и относително ниския риск от развитието на диабет тип 2. Дали това се дължи на благоприятен ефект от алкохола обаче остава неясно.
Като се гледам не диабет тип 2 няма да хвана, ами и на тези на които им прелеят от моята кръв ще са 'ваксинирани' от този диабет до живот!
Още Ной след спасението си първата работа която свършил била да засади лозе, да направи вино и да се опие от него в чест на спасението си. Така е, като не си носиш мехове с вино в ноевият ковчег, а за сметка на това си взел мухи, стоножки, вирусите на СПИН, заразата с чума и т.н.
Алкохола поне елиминира всички тези мръсотии с директно изплакване на устата още от древни времена.
1. Алкохола дезинфекцира всичко, до което се докосне.
2. Алкохола разтваря 50% от известните лекарства, за да могат да се употребят по предназначение. Другите 50% се държат от растителните мазнини.
3. Алкохола действа по-силно от тревата за пушене. Марихуаната де... Той тренира черният дроб (единственият самовъзстановяващ се орган в човешкото тяло)за разлика от наркотиците удрящи директно в мозъка на употребяващият ги.
4. Ако попиташ непознат дали да го почерпиш една водка, или да го почерпиш една 'доза' ясно е каква ще е реакцията. Искащите почерпка са в пъти повече от искащите 'доза'.(слава Богу!!!)
А, бе ясно ви е, че нормалната употреба на алкохол е полезна. Иначе Господ нямаше да разреши негласно шмъркането на осветено вино в негова чест в църковните ритуали. Светеното вино си е носител на божествено просветление и изкупление в много религии. Само мюсюлманите се дърпат от тази традиция, защото Мохамед им е забранил да употребяват вино, но нищо не бил споменал за ракията, мастиката, рома и така нататък.
Да се надявам, че сте ме разбрали правилно.

4 коментара:

  1. Не пия, не пуша и само веднъж пожелах чужд мъж.
    Но съм пожелавала чужди вселени!
    И съм си мила косата с бира!
    И други грехове имам...
    С изповедта - толкова.
    :)
    Пия - ама само при комбиниране на определени фактори. ;)
    Надявам се, че не сте ме разбрали правилно.

    ОтговорИзтриване
  2. Надяваш се, ама те разбирам....#-о

    ОтговорИзтриване

Може да използвате в коментарите:
Снимка - [im]url на снимката[/im]
Color - [co="red"]текст[/co]
Marquee - [ma]текст[/ma]