четвъртък, 17 май 2012 г.

Плащане

  Получих фиш от КАТ със снимка за превишена скорост на стойност 100 лева. Добре, че се усетих, че на тази дата колата беше в сервиз за преглед и ремонт. А даже и фактурата си пазех от сервиза. Явно при изпробването са я щракнали.
 Та шефа на сервиза си ми плати глобата в кеш, а аз съответно - в банката и ... готово.


  Някой друг от вас да е ВЗЕМАЛ пари от автосервиз, а?!!
:-)

ЖЪЛТО








Но уви. Поредната доза измислици и шикалкавене, сложено под провокиращо заглавие, което както се оказва по-нататък в текста е даже и невярно.
А иначе - смях. Особено това:

"Разбойникът дотолкова се впечатлил от прелестите на нашата красавица, че още преди да е получил какъвто и да било отговор, освободил една от витрините на публичния си дом, като безмилостно наритал професионалистката, която я заемала до този момент."

Опа. Кой е виждал бизнесмен, който ще изгони добър работник преди да е намерил още по-добър от него?! И да му пустее сега витрината месеци наред?!!



 Само мога да кажа "Баси и журналята". Ама засега още не ми се псува журналистическия факултет на СУ, че там сигурно работят добри преподаватели. Ама кой ли ги слуша.. И защо ли я прочетох тази информация?! Само да ме инспирира да пиша възмутени думички, а вие да ги четете.