сряда, 29 февруари 2012 г.

Да ви представя една група - [Sin.Thetic Squad].
Жанр - Dark Electro
Основана - 2005 г.
Членове: Roman O. (D_F) и Roman K. (WarChild)

















Дискография:
Die After The Arrival  - 2006.
Mad Desires Of Diseased World - 2007.
Mad Desires Of Diseased World - Resurrected - 2009.

петък, 24 февруари 2012 г.

iPad

понеделник, 20 февруари 2012 г.

Новият ледников период започва от 2014 г.



Новият ледников период започва през 2014г.

"Според руски учени след две години на Земята ще настъпи рязко застудяване, а новият ледников период, който ще продължи не по-малко от два века, ще замрази света. Това извести радио "Гласът на Русия".

Хабибуло Абдусаматов, който завежда сектора за космически изследвания на Пулковската обсерватория на Руската академия на науките, твърди, че планетата вече е започнала да изстива. Според данните температурата стабилно ще започне да се понижава от 2014 година. Пикът на застудяването ще се падне на 2055 година, плюс-минус 11 години, смята той."


Нека сега шибаните еколози обяснят дали ще ни трябва атомна енергия или не...
А може би ще минем на ... снежна енергия.
Например:
1. Лавинна енергия - Постоянните лавини ще бъдат впрегнати в турбини.
2. Или айсбергов двигател - Завързан със стоманено въже айсберг за лебедка и тласкан от теченията ще задвижва генератор.
3. Фотоволтаичен снежен генератор - Отразената светлина от снега се събира с огледала и загрява екологичен парен котел.
4. Солено-стопилкова горивна клетка - Поръсен със сол сняг в специални съдове, разделени с микромембрана генерира директно ток.
И така нататък...

вторник, 14 февруари 2012 г.

АСТА



България се оттегля от АСТА: http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4561911
Браво!

сряда, 8 февруари 2012 г.



В София се въвежда постоянна 'синя зона'.
Живеещите в районите, засегнати от бедствието в карето между булевардите „Ал. Дондуков", "В. Левски", "П. Евтимий" и „Т. Александров" ще трябва да ползват винетни стикери.
Винетните стикери ще се издават за един автомобил, а за това право ще трябва да са платени данъците на колата към общината, "Гражданската отговорност", кандидатът да е собственик на имота, данъците за него към общината да са платени, както и да се представи документ с партиден номер към някой от комуналните доставчици. Наредбата предвижда възможност за допълнителни стикери на собственици на имот за втори автомобил, но те ще са на стойност три пъти по-висока от тази за първата кола.

Всички пешеходци в зоната също ще бъдат задължени да преминават с пешеходни винетни стикери. Ако ползват бастун - таксата се увеличава с 30%, поради износването на тротоарните плочки и пречките за движението на нормалните пешеходци. Пешеходните винетни стикери ще се продават от контрольори, назначени от общината.
Депутатите ще получат годишен пешеходен стикер, важащ само за централната зона. За разходки по разширената зона (пеша?!!) ще им бъде нужно да си закупят нормален пешеходен стикер.


Или по-накратко казано:

“ЗА БОГА БРАТЯ, НЕ КУПУВАЙТЕ!”