сряда, 7 юли 2010 г.

Моята еволюция.




Първо бях амеба. Много ми тежеше, че нямам полов живот. Затова след няколко милиарда прераждания успях да се преродя като червей. Ама и там ударих на камък. Имах орган, ама нямах секс.
След няколко милиона години се озовах във водата. От бягане от чудовища забравих въобще какво е това секс. След като ме изядоха около 5000 пъти се преродих като птица. Това беше най-хубавият период в живота ми – само ядене и секс. Мътенето обаче ме изнерви, че не обичам да вися на едно място. И затова продължих с преражданията. Стигнах до маймуна. Шантава работа. Секс само един път в месеца и то ако намериш разгонена маймуна от противоположният пол. Така се стигна до половите извращения.
Като се преродих вече като човек тези полови извращения ми бяха чак омръзнали. Та се заех с наука в древен Египет. Тоест – с правене на грънци по нов и научен метод. След като унищожих две лаборатории третата унищожи мен. И се преродих в древна Тракия. Там си спомням, че научих племето да прави от виното ракия. Племето изчезна от пропиване за около 10 години. И аз със него.
После не ми дадоха да се прераждам около 3000 години. Ама хич. Та чак до днес. И това, че съм прероден … опс – роден тук в България май ми е кармичното наказание.
ПС: Още се занимавам с наука и техника.